PQ-Consult is een studie- en adviesbureau gespecialiseerd in de begeleiding op vlak van milieu en omgeving. We staan voor een realistische en professionele aanpak. De beste referentie is een tevreden klant. Daar gaan we voor!

 

Bert Pecceu studeerde in 2006 af als Bachelor in de milieuzorg en Master in de milieubiologie. Na 5 jaar academisch onderzoek maakte hij de overstap naar een gerenommeerd studiebureau. In 2015 was het tijd om een nieuwe weg in te slaan met een eigen studiebureau: PQ-Consult.

Dankzij onze expertise kunnen we een breed gamma van diensten aanbieden op vlak van studies en advies. We streven naar een administratieve ontlasting van organisaties en bieden ondersteuning waar mogelijk. Naast een sterke eigen expertise beschikken we over een breed netwerk van professionele partners waar we mee samenwerken.

De regelgeving en de mogelijkheden op vlak van milieu en omgeving zijn vandaag de dag zo uitgebreid dat u dikwijls het bos niet meer door de bomen ziet. We selecteren voor u de beste opties voor uw specifieke situatie. Daarbij streven we steeds naar praktische en financieel interessante oplossingen.